Ringtones

Ringtones staan beter bekend als de beltonen en kunnen worden gebruik om je mobiele telefoons nog persoonlijker te maken. De ringtone is een geluid of een muziek je dat wordt afgespeeld als je wordt gebeld door iemand of wanneer iemand je een bericht stuurt. Zo weet jij gemakkelijk of iemand je wilt bereiken. Ringtones zijn er in verschillende versies, zo zijn er de polyfone ringtones en de realtones. 

Ontwikkeling in de ringtone 

De ringtones zijn ontstaan door de ontwikkeling van de monotone, dit was een functie waarvoor een toon werd gebruikt waaruit je muziek uit voort komt. Dit werd door ontwikkelt naar de polyfone ringtone waarbij er meerdere tonen verwerkt konden worden zodat de muziek meer begon te lijken op echt liedje. Na een tijdje werden de realtones ontwikkeld die bijna gelijk waren als aan de echte nummer. Deze soort ringtones worden nu nog steeds gebruik door veel mensen. Ook is het mogelijk om de liedjes die je op je smartphone hebt staan in te stellen als je ringtone. Deze kan je gemakkelijk en eenvoudig veranderen, heb je het liedje te vaak gehoord kies dan voor een andere hit.

Kies een persoonlijke achtergrond

Nog een ander aspect waarmee je telefoon persoonlijker kan maken is de wallpaper die wordt geplaatst op de achtergrond van je mobiel. In de wat oudere mobiele telefoons kon je alleen een achtergrond hebben op het beginscherm, als je dan naar het menu gaat dan verandert deze gewoon in een bepaalde kleur die je hebt geselecteerd. In de smartphones van het moment kun je een achtergrond instellen die je overal zult zien, zowel op het beginscherm als achter het menu. Combineer een leuke wallpaper en ringtone samen op jou telefoon.

Meer ringtonen vind je op: