Handige apps

Applicaties we kunnen tegenwoordig niet meer zonder, er zijn applicaties beter bekend als apps in vele soorten en voor diverse doelgroepen. Applicaties zijn er om verveling tegen te gaan, om je te helpen met bepaalde aspecten of om diensten af te nemen. Apps zijn ontwikkeld om veel dingen makkelijker te maken, hieronder vind je een overzicht van applicaties die handig zijn om te gebruiken. 

  • Shopboard. Dit een applicatie die op jouw mobiele telefoon alle aanbiedingen selecteert van het moment. De acties zijn onderverdeelt in diverse categorieën zoals supermarkten, kleding, games en drogisterijen. Zo vind je gemakkelijk de aanbieding waarna je opzoek was en koop je het artikelen te een scherpe prijs.
  • Bankieren. Elke bank heeft hem wel een applicatie die gebruikt kan worden voor het bij houden van je rekening. Met een app van jouw bank check je gemakkelijk je saldo of maak je dat ene bedrag over naar je vriend die dat nog van je moest krijgen. Maak gebruik van het bankieren van het moment.
  • Weer apps. Applicaties over het weer zijn er in diverse soorten, zo kan je kiezen voor een app die alle weersverwachtingen laat zien voor de komende dagen. Maar het is ook mogelijk om je keuze te laten vallen op de buien rader app, zo weet je precies wanneer er neerslag verwacht wordt en wanneer je je paraplu dus thuis laat.
  • Routeplanner. Om veilig aan te komen op je bestemming bieden meer apps je hulp aan. Resi je altijd met het openbaar vervoer dan je check je gemakkelijk met de NS applicatie of je trein vertraging heeft. Achter halen welke bus aansluit op je trein dat ontdekt je met de app van 9292ov. En natuurlijk is er nog de bekend Google maps app waarmee je route altijd wordt uitgestippeld zowel als je met de bus, auto, fiets of met de voet op stap gaat. Selecteer de snelste route en verspil geen tijd onderweg naar je bestemming.
  • Beleggingsapps. Applicaties om de aandelenkoersen bij te houden zijn er ook in grote aantallen. Handelen via een app is echter nog niet zo doorgedrongen. Toch zien we steeds meer brokers voor aandelen op de beurs kopen & cfd trading verschijnen. Apps waar we je zeker op willen wijzen is de cfd trading app van Markets.com (zie deze Markets.com review: https://www.forex-home.nl/vergelijk-brokers/marketscom.html) en de social trading app van eToro (zie deze eToro review: https://www.strategisch-beleggen.nl/online-brokers/etoro.html). Met de etoro app kun je naast cfd's ook gebruiken voor aandelen kopen.
  • Recepten. Woon je pas op jezelf of woon je al jarenlang samen met je partner en ben jij degene die altijd moet koken, maar weet je nooit wat je moet kopen gebruik dan deze app. Smulweb is een applicatie waarop je zeer veel verschillende recepten kan vinden, van een snelle hap tot een gezond 3 gangen menu je vindt het gemakkelijk met deze app. Zo hoef je nooit meer lang na te denken over wat je vanavond zal eten. 
Applicaties kunnen makkelijk worden gedownload, voor sommige apps dient een betaling gedaan te worden en andere zijn gratis te gebruiken. Selecteer de apps die jou interessant lijk en maak er zo vaak gebruik van als je wilt.